Első napok

Jelentem, a kutya 2 nap alatt majdnem egy kilót hízott! 7 kilóval hoztuk el, és már majdnem 8 kg, pedig nem volt teljesen sima az átállás… de szerencsére már jól van, kikezdte a kerítést, trappol fel-alá a lakásban, és lopkodja a nyúl elől a répát.

Volt pár hiszti az elmúlt napokban, egyértelműen kifejezte nemtetszését, amikor nem engedtük be a nappaliba. Valószínűleg még lesz pár meccsünk a következő egy hétben, csak a szomszédok bírják idegekkel. Egyébként jó gyerek, elég jó arányban rátalál a kutyapelenkára, ha hiszti közben hirtelen elhallgat, akkor biztos, hogy pisiszünetet tart.

Próbálgatja a fogait, már megkóstolta a székeket, a könyvespolcot, de igyekszünk a rágcsálást a játékokra, műcsontokra és a kerítésre korlátozni. A babzsákot szerencsére még nem fedezte fel, és arra sem jött rá, mekkora buli a hatalmas fitballt kergetni (és beleharapni). (Még jó, hogy előrelátóak voltunk, és visszaadtuk a tulajnak a műbőr székes étkezőgarnitúrát, és vettünk egy olcsóbbat fából a svédeknél.)

Még nem hagytuk egyedül a lakásban, de ma kipróbáljuk azt is, kis rádiós aláfestéssel, hogy ne érezze magát annyira egyedül. Már szokja a Kossuthot, egyelőre ideális altatónak tűnik…