100 trükk 100 nap – 11. trükk: utazunk!

Nathannál szeretnék rágyúrni a hátsó végtagok tudatosítására, és ennek első lépése az, hogy négy lábbal lépjen bele valamibe. Úgy voltam vele, hogy ha már ez a feladat, akkor ne legyen olyan unalmas, és legyen egy sporttáska a kiválasztott tárgy. Na arról elég hamar letettem, mert Nathan össze-vissza gyűrte maga alatt. Úgyhogy inkább kipakoltam a menetfelszerelésem a bőröndből, és abba kellett Nathannak belemásznia.

Eredetileg azt szerettem volna, hogy feküdjön is bele, de ez nem igazán akart összejönni, mert a bőrönd már most pici neki. Ha elég ideig kivártam, akkor ugyan néha lefeküdt, de láthatóan kényszeredetten csinálta, így beértem azzal, ha csak beleült. Ez viszont hamar összeállt, és annyira megtetszett neki, hogy mikor el akartam rakni a bőröndöt, és lecsuktam a tetejét, még akkor is bele akart mászni. :)

Elképesztő agya van a kissrácnak, mikor este kint voltunk a kertben, akkor elkezdte sorban felajánlani az elmúlt napokban tanult dolgokat, például befeküdt a nyugágyba, meg felugrott a diófára. A videókon mindig olyan kimértnek tűnik, pedig valójában lelkes, csak megfontolt. :)